top of page

We Are Coming

SOON

Sammendrag

Alt om #eiendom samlet på én plass

#Eiendom er sentralt i våre liv. Eid eller leiet, uansett er man involvert i eiendom. Noen mer, men alle til stadig mer og mer interessert. Eiendom er enkeltpersoners viktigste investeringsform. Det alene gjør det naturlig at interessen for å ta vare på sin enhet øker. Kanskje man får flere enheter? Vi bygger historie i veggene. En person blir til to personer og det igjen blir til 3,4,5 og muligens flere personer. Underveis flytter man, bygger på, pusser opp, bygger nytt, kjøper og selger. Det er et hav av interiørmuligheter og materialvalg. Vi er det landet som desidert pusser mest opp fordelt på innbyggere. Vi flytter stort sett innen 5 km radius når man først har etablert seg, men vi flytter oftere og oftere. Fra liten til stor enhet og til mindre igjen. Utover den vandte radius er det studie, jobb eller kjæreste som bestemmer plassering. Sannsynligheten for at du flytter tilbake til gamle oppvekstrøtter om du har flyttet bort er vesentlig stor.

 

Lite land, men eiendomsfeltet er stort. Hvor kan man orientere seg? Nettet er naturligvis stedet, men noen er flinkere til å sentrere trafikk enn andre.

 

#Næringseiendom er litt annerledes, men berører oss på alle mulige måter.

 

Kan vi klare å lage en plattform med gode synergier for alle? Vi gjør et forsøk med lange perspektiver - substansielt med få kostnader og lav kostnadsterskel for å være med. #Kategorisert opplisting og: #forum #nyheter samlet fra alle nyhetskilder #dugnad #pressemeldinger #undersøkelser

Get on the List

Sign up to receive the first word when we go live.

Thanks for submitting!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page